11:53 | 03.08.2015

Goodbye July

Månedens opptur:
Hvor skal jeg begynne? Texas tror jeg at jeg starter med, herlighet for en plass, for en opplevelse. Hit skal jeg tilbake! Ellers så må jo litt drill komme med her også da, så soloen min er også en opptur. Jeg er så enormt fornøyd, og gleder meg til å begynne skikkelig på den i en hall i stede for hagen eller stua. All reisingen som har vært denne måneden er også en opptur, samtidig som det var deilig å komme hjem igjen.

Månedens bilde:Månedens innkjøp:
Jeg vet faktisk ikke, jeg har kjøpt så mye den siste måneden. Veska jeg kjøpte i New York er nok den som har blitt mest brukt, og den er utrolig fin. Samtidig så er foundationen jeg kjøpte på tax-free i USA den beste jeg noen gang har hatt vil jeg tro. Slengbuksene fortjener også å bli nevnt her, de er jeg så fornøyde med. I tillegg så er jeg enormt fornøyd med både nye joggesko og masse nytt treningstøy som også ble kjøpt i USA. Jeg er egentlig fornøyd med alt, så jeg tror alt sammen får bli månedens innkjøp. 

Månedens craving:
Vannmelon og popcorn. Jeg har spist så mye vannmelon i det siste, tror nok det var det jeg spiste mest av i USA for der solgte de pakker med ferdig oppkuttet vannmelon i bokser. Så, på bilturene så ble det ganske mange slike bokser. Popcorn ble det også en del av, og jeg har funnet mitt nye favoritt popcorn. Kettle corn fra Disney tror jeg er det beste jeg noen gang har smakt. Kunne nesten gått tilbake kun for popcornet. 

Noe jeg ser frem til i August:
CANADA!!! Det skal bli så utrolig bra, og jeg gleder meg så mye. Vi har det alltid så gøy sammen, så jeg ser virkelig fram til en utrolig kjekk uke. Og så ser jeg faktisk frem til å begynne på skolen igjen. Ser frem til rutiner igjen, god døgnrytme og hverdag. Jeg er virkelig avhengig av rutiner, så nå har det absolutt vært lenge nok med halvveis rutiner kjenner jeg. 


Response postDesign by DesignMagasinet

hits