16:07 | 31.07.2015

Oppskrift: Chiapudding med bringebær

Hei, og god helg!

I går prøvde jeg meg som sagt på å lage chiapudding, denne har vært både frokost og lunsj i dag. Det var enormt mektig så jeg tror nok porsjonene skal lages mye mindre neste gang. Det var enkelt å lage, tok kanskje 10 minutter å blande sammen ingrediensene, for så å sette det i kjøleskapet over natten. En veldig lettvint og sunn frokost, i tillegg til at den metter godt og lenge. Personlig syntes jeg den smakte lite alene, og har toppet den med havregryn og litt honning for å få litt mer smak. Neste gang jeg lager så skal jeg ha mye mer bringebær i for å få mer smak. Så, jeg vil absolutt anbefale topping for å få litt smak, for eksempel friske bær, syltetøy, korn eller honning. 

4 porsjoner:

♥ 125g moste bringebær

♥ 8ss chiafrø

♥ 2dl kokosmelk

♥ 2dl lettmelk

♥2ts honning

Miks alle ingrediensene sammen, og la den stå i kjøleskapet i 4 timer eller mer. 


Response post



Design by DesignMagasinet

hits