16:45 | 26.07.2015

Sunday

I dag er en skikkelig søndag. Jeg startet dagen med å sove liitt for lenge, så jeg føler dagen har gått enormt fort. Klokka nermer seg liksom 5 og jeg sitter fortsatt i joggebuksa med det våte håret surret opp i et hånkle på hodet. Vi får besøk fra Trøndelag i dag, så dagen har gått til rydding. Jeg presterte også å reise til USA uten å rydde rommet først og det har blitt vasket en hel haug klær mens jeg var borte, så det var ikke bare litt rotete akkurat. Og, er det en ting jeg virkelig hater så er det å rydde. Men, men, nå er jeg i det minste ferdig. Kjenner faktisk på at jeg gjerne skulle ha ryddet litt i hyller og ryddet klesskapet skikkelig, men det rekker jeg aldri før besøket kommer. Resten av dagen er jeg usikker på hva skal brukes til egentlig. Aller mest frister det å ligge i senga og se på Netflix med en pose popcorn, men samtidig så frister det veldig å bake. Vel, jeg får se hva jeg ender opp med. Er det søndag så er det søndag, eller? 


Slenger med dette bildet jeg tok med Kristine for noen måneder siden, kjenner jeg savner henne såå mye nå! Vi reiser nemlig på ferie sånn at vi aldri er hjemme på likt, og det skjer hver eneste sommer... 

Vi snakkes, ha en fortsatt fin søndag!Marita Furdal


26.07.2015 kl.17:29

Kos deg med besøket :)

Merkelig nokk liker jeg allerbest å rydde andre sine rom. Har vell noe med at jeg liker å se forandringer og reaksonen til rommets eier.

Charlotte


27.07.2015 kl.21:58

Marita Furdal: Takk, det skal jeg nok :) ja, jeg likte best det før jeg også faktisk.

Response postDesign by DesignMagasinet

hits