18:04 | 24.07.2015

Antrekk 24072015: Flared pants

Tidligere i dag har vi vært på bursdagsgave handling til min flotte lillesøster, Sol som blir 11 år gammel i morgen. Jeg utnyttet da sjansen til å shoppe litt til meg selv også og kom hjem igjen med tre nye bukser og hatten som dere ser i antrekket nedenfor. Slengbukser er tilbake på moten, og når det kom var det første jeg sa "jeg skal aldri ha på meg en slik bukse!". Vel, det ble ikke helt slik. Jeg har virkelig falt for trenden til en viss grad. De nye buksene er ikke de standard slengbuksene, men det er sikkert å vist sleng på de og jeg elsker dem! Så, her har dere dagens antrekk. 

American Eagle Outfitters - T-skjorte      Monki - Bukser og hatt       Sixtyseven - Sko

I dag står pakking for tur og i morgen tidlig reiser vi hjem til Haugesund. Jeg kjenner det skal bli godt med to uker hjemme nå, hjem til klesskapet mitt. Endelig kunne sette sammen antrekk med litt mer valgfrihet og kunne bruke lang tid på å bare dille. Ah, det skal bli så godt! I tillegg så skal jeg blogge masse, jeg har så mye blogginspirasjon nå og holder på å planlegge 4 forskjellige innlegg som kommer i løpet av de neste ukene. Vel, nå skal jeg nyte de siste timene med sol til å drille litt så vi snakkes i morgen. Ha en fortsatt fin fredag, og god helg!Tanja Höglund Pettersen


25.07.2015 kl.15:06

Fine bilder og fint antrekk :) Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Charlotte


27.07.2015 kl.21:57

Tanja Höglund Pettersen: tusen takk! Ha en fin dag videre du også :)

Response postDesign by DesignMagasinet

hits