03:07 | 14.07.2015

New York again

Vel, nå går turen virkelig mot slutten. I kveld kjører vi til Dallas og i morgen flyr vi tilbake til New York. Jeg vil ikke dra fra Texas, denne staten har virkelig overrasket meg helt enormt. Fytti så fint det er. Jeg forventet meg ørken og Cowboy'er som gikk rundt i gatene nermest, og masse hester selvfølgelig. Men, det var absolutt ikke det som møtte meg. Sol, varme, vakker natur og flotte innsjøer er bare begynnelsen. Det er så vakkert her. Texas må oppleves, virkelig.

Men, om jeg skal være ærlig så gleder jeg meg fryktelig til å komme hjem også til tross for at jeg bare er hjemme en dag før jeg reiser videre til Sverige. Jeg gleder meg så mye til å se de hjemme igjen, både lillesøstre, mamma og resten av familien, i tillegg til venner da, men det må nok bli etter turen til Sverige. Noe jeg også gleder meg til er norsk mat, skal lage avocadoskive med en gang jeg kommer hjem. Og, å ha samme tidssone som alle kommer til å bli superdupert!

Bildet over er fra bilturen til California, jeg tror det er Texas, meen er en smule usikker. Er det noe jeg har vært dårlig på her så må det være å ta bilder. Jeg har hatt kameraet med meg et par dager, men det har rett og slett vært for tungt å dra på. Så, det er grunnen til en hel haug mobilblogging mens jeg har vært her. Jeg gleder meg til å komme hjem, legge bildene ut på dataen og dele litt mer detaljert fra turen med dere. Vel, vi snakkes fra New York!


Så heldig du er som får dra på ferie dit! Jeg kan tenke meg det har vært en opplevelse for livet :-) God tur på hjemreisen og kos deg masse i Sverige!

Charlotte


27.07.2015 kl.21:55

Tiril: Jeg er virkelig takknemlig og en opplevelse for livet er det så absolutt :-) tusen takk!

Response post



Design by DesignMagasinet

hits