11:43 | 24.06.2015

New York City

God morgen!

Nå er klokka 05.45 her og jeg har vært våken i over en time og får ikke til å sove igjen. Jeg har ikke helt klart å legge om døgnrytmen, men det kommer vel det også. Nå tenkte jeg å fortelle litt om New York til nå. Vi kom fram sent på mandagen, men taxituren hjem fra flyplassen var så fin! Det var mørkt og skyskrapere med masse lys i over alt, akkurat som man ser på bilder og film. Taxisjåføren var veldig hyggelig og viste oss veldig mye på veien hjem og til tross for at jeg ikke hadde hørt om noen av filmene han refererte til så var det egentlig ganske interessant.

Og så over til dagen i går hvor vi opplevde ganske mye mer. Vi startet med å ta buss og altså, jeg liker ikke å ta buss i det hele tatt, men det er så mye å se her at til og med jeg synes bussturen var kjekk. Etter bussturen gikk vi egentlig bare rundt og så, og shoppet bittelitt. Noe av det første vi så var New York Times bygget, herlighet så stort det var og tenk for en utsikt på toppen der! Etter en tur innom Carlos Bakery og Starbucks gikk vi til Times Square hvor jeg kjøpte meg litt ny sminke, tok en hel haug bilder og var inne i den største lekebutikken jeg noen gang har vært i. Altså, inne i lekebutikken hadde de en karusell, de solgte mat og det var hele 4 etasjer. Vel, Times Square var en opplevelse i seg selv egentlig, så mye å se på! Så gikk vi på Planet Hollywood å spiste, her var det rekvisitter og kostymer fra kjente filmer over alt, det ble spilt filmtrailere på skjermer i hele resturanten, og ikke minst så var maten veldig god! Så stod Central Park for tur og som du kan se på bildet over så regnet det en god del. Men, det var veldig fint likevel, og en hel haug av ekorn. Det jeg synes var ekstra fint her var at på alle benkene var det sånne minnesmerker som du kan se på bildet under.

En ting jeg lærte denne dagen, taxier er ikke like enkelt å få tak i som på film! Vi brukte ekstremt lang tid på å komme oss hjem til leiligheten igjen på grunn av dette. Og, avstandene mellom ting er lange ettersom at det er en veldig stor by. Men, vi kom oss nå hjem tim slutt og jeg tror ikke det tok mer en en halvtime før jeg sov. Så nå er jeg klar for en ny dag hvor vi skal på bikinishopping og en tur på stranda. Forhåpentligvis er det sol i dag, sånn at jeg også kan få bli litt brun! Det var ikke sol i går, men det gjorde egentlig ikke så mye for det var varmt nok likevel med hele 34 grader. Vel, nå skal jeg prøve å sove ett par timer til, vi snakkes!Oda Helene Hjørnevik


24.06.2015 kl.11:45

Ååå kos deg masse!

Ta gjerne en titt innom min blogg også!

Ha en fin dag videre!

Charlotte


24.06.2015 kl.12:34

Åå, kos deg masse!!

Charlotte


24.06.2015 kl.13:37

Oda Helene Hjørnevik: Takk, det skal jeg nok! I like måte :-)

Charlotte


24.06.2015 kl.13:37

Charlotte: Tusen takk, det ska eg nok! :-)

Response postDesign by DesignMagasinet

hits