16:29 | 18.06.2015

10 pakketips for sommerferien

Mye reisesnakk her nå, men det er trossalt sommerferie og det er faktisk under en dag til jeg reiser. Jeg regner heller ikke med at jeg er den eneste som skal ut å reise i sommer, så derfor tenkte jeg å dele mine beste pakketips. For å være helt ærlig så er jeg tidenes største svime når det kommer til pakking og jeg glemmer alltid halvparten av det jeg trenger, i tillegg så har jeg en tendens til å begynne å pakke rett før jeg skal reise. Men, men, i år har jeg faktisk vært ute i god tid og er nesten ferdig å pakke til USA og er begynt å pakke til NM også, så dette skal gå så fint så. Her har dere i alle fall mine beste pakketips:

♥ Lag en pakkeliste! Lag en liste over alt du skal ha med, både klær, toalettsaker, badetøy, sko, medisiner og ja, resten av det man trenger. Begynn gjerne tidlig på listene slik at du kan fylle på når du kommer på flere ting etterhvert. Ha også listen godt tilgjengelig, jeg har en på mobilen i tillegg til at jeg har en i skriveboken min. 

♥ Pakk klær som kan matches med flere klesplagg, dette gjør at du ikke trenger å pakke like mange klær. Og husk at du ikke trenger mer en omtrent halvparten av det du først finner fram. 

♥ Gode sko! Når man er på ferie så går man mye rundt, denne tabben har jeg gjort så mange ganger. Så husk sko som er behagelige og som er gode å gå i en hel dag, det er ikke akkurat særlig godt å gå rundt med store gnagsår resten av turen... 

♥ Kjøp solkrem før du reiser, og husk å ha god faktor. I syden har solkremen gjerne stått ute i sola og dette gjør at faktoren blir dårligere, og ofte er også solkremen falsk og har lavere faktor enn oppgitt på flasken. 

♥ Husk ladere, og om du reiser til land som har andre stikkontakter enn vi har her i Norge bør du også kjøpe adapter før du reiser. Når jeg var i London tidligere i år hadde jeg ikke adapter og dette skapte problemer når batteriet begynte å bli lavt på telefonen, så for all del, husk adapter!

♥ Ha alt som kan lekke i plastposer. Hvem har ikke endt opp med halve bagasjen i shampoo før? Det har i alle fall jeg gjort opptil flere ganger, men nå har jeg endelig lært! Gjerne også legg alle plastposene med såper og diverse oppi en egen toalettveske så du slipper at sminken din blir full i såpe.

♥ Pakk de viktigste tingene i håndbagasjen. Plutselig forsvinner bagasjen og da er det greit å ha et klesskifte og det mest nødvendige tilgjengelig. Husk også å pakke kamera, data og andre verdisaker i håndbagasjen i og med at koffertene ikke alltid blir behandlet like godt. 

♥ Les reglene til flyselskapet for håndbagasje! Målene på kofferten er viktig å få med seg. Og husk at man ikke kan ha med seg flytende ting i håndbagasjen så legg foundation, såper, kremer og lignende i den innsjekkete bagasjen. 

♥ Lag ferdige antrekk før du reiser og ta bilder med telefonen din av antrekkene. Dette gjør det utrolig mye enklere når du står opp om morgenen og skal bestemme hvilke klær du skal ha på, og du sparer masse tid!

♥ Pakk mer enn en bikini for det er ikke alltid like lett å få tak i badetøy i syden. Det husker jeg godt fra i fjor i Bulgaria, jeg fant ingen bikinier som var fine og som passet, og det er utrolig surt å stå der uten. Jeg har faktisk glemt dette i år og har kun den nye badedrakten, men jeg regner med utvalget i New York er større enn i Bulgaria så det skal nok gå fint!

Nina


18.06.2015 kl.18:19

Hvor er skoene fra?

Charlotte


19.06.2015 kl.12:29

Nina: De er fra din sko :)

Response postDesign by DesignMagasinet

hits