15:00 | 17.04.2015

Topp 5 - reisemål

 Florida
Jeg har lenge hatt så lyst til å reise til USA, og dette er et land jeg får plukket av listen min i år ettersom at jeg er så heldig at jeg skal på feire i tre uker hit i sommer. Herlighet som jeg gleder meg til det! Dette vil det også komme et innlegg om snart.

 Reikjarvik
Island er et så vakkert land, i alle fall ut i fra alle bildene jeg har sett. Dette er et land jeg håper på å få oppleve i løpet av livet, og jeg tror det er en litt annerledes reisedestinasjon hvor man får skape mange nye opplevelser og hvor det er mye å se på. 

 Zanzibar
Dette er en øygruppe i Sør-Afrika, med helt hvite, flotte strender og turkist hav. Dette er et sted med mange kontraster, blant annet mellom menneskene. Og det er en helt annen kultur enn hva vi har i Norge.

 Venezia
Dette er en by jeg håper jeg får oppleve før den forsvinner. Det er en helt annerledes by enn andre europeiske byer, og det er mye å oppleve. Flotte kanaler, vakre broer og en nydelig by.

♥ Santorini
Jeg har lenge hatt lyst å reise til Hellas, mye på grunn av at det ser så veldig fint ut der. Landet har også veldig mye spennende historie, og mange flotte småhavner. Masse god mat og et vakkert landskap, det hadde absolutt ikke vært feil!


Maria Louise


17.04.2015 kl.15:32

Island er helt fantastisk!! Hvis du får mulighet må du reise dit ;) Nydelig blogg du har Charlotte! <3

Charlotte


17.04.2015 kl.15:32

Maria Louise: Tusen takk! <3

Response postDesign by DesignMagasinet

hits